Kouvolan Valta kuuluu kansalle ry

Antti Asikainen: Digi id

https://stm.fi/hanke?tunnus=STM017%3A00%2F2022

Tässä yksi pykälä taas kohti syksyllä otettavaa Digi IDtä joilla jokaisen henkilö – ja terveystiedot ajetaan yleiseen järjestelmään kaikkien saataville. Tämän myös sosiaali – ja terveysministeriö myönsi joulukuussa että käyttöön otetut rokotepassit on suunniteltu jo 2018, eikä näin ollen liity mitenkään tähän ’pandemiaan’. Tämä on osa Kiinan kaltaista pisteytysjärjestelmää johon tullaan sitomaan myös sosiaaliturva, pankkitilit yms. Lähitulevaisuudessa myös yksityisomistaminen. Ne jotka eivät tähän suostu ajetaan käytännössä yhteiskunnan ulkopuolelle.

Valmistelun tiedot löytyvät valtioneuvoston sivuilta ja maailman talousfoorumin Agenda 2030 ohjelmasta. Tähän on sitoutuneet lähes kaikki globaalit poliitikot ja myös Suomessa kaikki hallituksessa istuvat. Sen tunnistaa päällisin puolin niistä jotka kantavat pyöreää moniväristä pinssiä rinnassaan eli käytännössä kaikki politiikan ja virastojen avainhenkilöt.

Vihreäsiirtymä ja ilmastotavoitteet joilla ajetaan keinotekoisesti valtioita talousahdinkoon, jättämällä maatalous tukematta joka johtaa ruokapulaan, kiristämällä verotusta niistä asioista joita nyt pitäisi tukea esimerkiksi polttoaineen hinnat, varmuusvarastojen ja ruuan myyntiä ulkomaille(samankaltainen tilanne kuin ennen nälkävuosia 1865), Ukrainan kriisi(70% viljasta tuotetaan siellä, suurinosa Euroopan käyttöön) jne. Myös 90- luvun laman tyylinen tilanne joka toistuu paljon suuremmassa mittakaavassa.

Vaikka paljon on väestöä herännyt asioihin, niin jää nähtäväksi ymmärtääkö riittävä määrä ihmisiä tämän vielä ajoissa vai annetaanko vapaudet pienestä palasta turvallisuutta vrt. globaalia yhtenäistä sosialistista järjestelmää eli uutta(yhden) maailman järjestystä joka toistuu useiden valtapoliitikkojen puheissa.

Tällä hetkellä paras vastatoimi tähän on perustuslain puitteissa toimiva rinnakkainen yhteiskunta missä verkostoidutaan ja jota onkin jo jonkun aikaa kehitelty. Eli omavaraistuminen ja yhteisöjen järjestäminen joka tukee kaikkia sekä sieltä löytyvät tarvittavat elementit järjestelmän toimimiseen.

Vastaa