Kouvolan Valta kuuluu kansalle ry

nn
Kouvolan Valta kuuluu kansalle ry

Yhdistys on perustettu joulukuussa 2021 tukemaan Valta Kuuluu Kansalle - puoluetta

Tpahtumat

9.6.2022 Kouvolan tori

Torstai 31.3 klo 18

💥 TERVEHDYS PYHTÄÄ💥

Tapaaminen 28.12.2021

Viimeisimmät blogit
Miksi?

Yhdistys perustettiin koska suunta tällä hetkellä on Suomessa sekä kansainvälisesti hyvin huolestuttava. Perustuslakia rikotaan toistuvasti, ihmisten yksilönvapautta poljetaan sekä henkilökohtaisia tietoja kerätään globaaleihin seurantajärjestelmiin.

Lisäksi lukuisia muita asioita Suomessa on täysin retuperällä. Kansallisomaisuutta myydään pilkkahintaan ulkomaisille sijoitusyhtiöille, erityisesti metsät, vesistöt, sähköverkot ja kaivostoiminta on ollut tapetilla viimeaikoina. 

Myös väitetyn laajan "koronaviruspandemian" varjolla tehdään poliittisia päätöksiä jotka heikentävät yhteiskuntarauhaa ja ihmisoikeuksia merkittävästi. Mikään todellinen tilastollinen fakta ei tue sitä, että tämänkaltaisia toimia läheskään tarvittaisiin. Kyseessä on suurempi prosessi jonka syyt ovat täysin muualla kuin ihmisten hyvinvoinnin ajattelussa.

Yhdistys tukee Valta Kuuluu Kansalle - puoluetta ja sen poliittista ohjelmaa sekä arvoja

Tapahtumat

Pidämme virallisia kokouksia ja epävirallisia tapaamisia jossa vaihdamme ajatuksia, niihin Voit tulla tapaamaan meitä. Meidät voit löytää myös teltaltamme tapahtumissa ja markkinoilta.

u003cspanu003eTapahtumiinu003c/spanu003e
Tavoite

Tavoitteena on nimensä veroisesti palauttaa valta kansalle. Perustuslaissa julistetaanettä valta kuuluu kansalle ja sitä edustaa valtiopäivillä kansan valitsema eduskunta. Tämä ei tällä hetkellä toteudu, vaan Suomi on EU:n keskuspankkien vallan ja rahan talutusnuorassa. 

Ideana on ajaa huomattavasti lisää kansanvaltaista päätöksentekoa maanlaajuisesti ja paikallisesti. Tämä toteutuu mm. suorilla kansanäänestyksillä ja yksittäisten ihmisten osallistumisena paikalliseen päätöksentekoon. 

Kansallisomaisuus tulee ottaa maan omaan hallintaan ja tehdä sillä kestävästi Suomea ja sen kansaa hyödyttäviä talouspoliittisia ja kansallistuntoa nostattavia ratkaisuja.

Kansalaisoikeudet ja yksilönvapaus, oikeus päättää omasta elämästään kuuluu nostaa sen Suomen Perustuslaissakin määriteltyyn korkeaan asemaansa. Nykyinen totalitarismia ja dystopiaa lähestyvä suuntaus tulee hylätä välittömästi.
Liity puolueeseen

Voit littyä puolueen kannatusjäseneksi. Ainoastaan puolueen jäseniä voidaan hyväksyä yhdistyksen jäseniksi. Linkki ohjaa puolueen sivulle omaan välilehteen. 

Liittymislomake
318
ossi400

Aisamaa Ossi

Eläkeläinen

Ei ole somea, eikä Facea. Elämä on.

319
tapio400

Koivula Tapio

Leipuri

320
make400

Koskelainen Markus

Graafinensuunnittelija

Maalaisjärkeä, tolkkua rahankäyttöön, lähipalvelut kunniaan

Facebook

321
henkka400

Niemelä Henri

Järjestelmäasiantuntija

Tulevaisuus ja Toivo, Nyt!

Facebook

322
miika400

Soiri Miika

Veneenrakentaja

Usko, vapaus valita sekä kivijalkamme on Suomen perustuslaki!

Facebook

vkk ympyrä trans200
gradutaustaleijonalla400

Muistakaa äänestää

Äänestäminen on mainostamista jolla saadaan hyvät lähtökohdat eduskuntavaaleihin.

1
Valta kuuluu kansalle puolueella on ehdokasta koko maassa
Ano_Turtiainen_2020_(cropped).tif

Valta kuuluu kansalle r.p.

”Keskeistä kaikessa puolueen toiminnassa on nimensä mukaisesti demokratian perimmäinen periaate ja tunnuslause Valta kuuluu kansalle. Puolueen tavoitteena on lisätä suoraa demokratiaa esimerkiksi kansanäänestysten muodossa. Demokratiamme ei ole vielä valmis, vaan siinä on vielä hyvinkin paljon kehittämisen varaa. Suomea on johdettava kansalaisten enemmistön tahdon mukaisesti. Kansan johtajien on palveltava kansaa eikä toisin päin.”

vkk ympyrä trans200
puolueen perusohjelma 2021