Kouvolan Valta kuuluu kansalle ry

Puheenjohtajan blogi

Suomi teki lähihistorian huonoimman sopimuksen Turkin kanssa. Vetää vertoja sopimuksille Neuvostoliiton kanssa eli on hyvin epäselvä, hätiköity ja käytännössä Turkki voi kiristää Suomea loputtomiin tuolla koska sillä on nyt mustaa valkoisella niistä pykälistä joita tulee täyttää ennen kuin puoltaa maiden NATO – jäsenyyttä. Aikaisemmin Turkki pystyi vain viivyttämään Suomen Nato väylää joka ei olisi toiminut perusteetta kovin pitkään, mutta nyt sillä on sille laillinen veruke eli allekirjoitettu sopimus.

Suomen tai kansainvälinen laki ei salli missään muotoa sitä että sopimuksen kohtia täytettäisiin, varsinkaan siltä osin että vaaditaan luovuttamaan kymmeniä Suomen kansalaisuuden tai oleskeluluvan omaavia poliittisia pakolaisia Turkkiin. Vaikka kyseessä olisi Turkin mukaan rikoksiakin, niin ne eivät ole välttämättä rikoksia Suomessa ja laki ei muutenkaan salli palauttaa maahan jossa on varma kuolema tai muu epäinhimillinen olosuhde vastassa.

Tämä oli taas yksi hätäinen ratkaisu lisää nopean NATO – hakemuksen jälkeen josta ei Suomessa tehty yhtään kunnollista tutkimusta puolesta tai vastaan. Äärimmäisen vaarallista leikkimistä kun ulkopolitiikka Venäjää kohtaan on tuhottu ja siellä seurataan Suomen epäpätevien edustajien toimia tarkalla silmällä. Suomen tulisi ehdottomasti pysyä puolueettomana suurvaltapolitiikkaan.

Vastaa